Tuesday, 21 May 2013

malam perdana siswa KK1

Assalamualaikum..

hari tu aku ada post kan pasal aku nak nak pi dinner malam tu. haa, ni aku nak cakap pasal tu la. heee...

agak-agak korang la kan, best tak dinner tu? em, bagi aku kan, oke la. sebab aku dapat makan sekenyang kenyangnya. hahah. tau tau saja la. aku ni kuat makan sikit. at least, dinner ni kan tak macam dinner tamhidi dulu. dinner masa tamhidi dulu makan buffet. pastu makanan tak cukup pulak. yang ni makan hidang. satu meja 10 orang.

first-first tu aku tengok sikit sangat lauk yang diorang hidang atas meja. mana la nak cukup for 10 orang. tapi nasib baik la boleh mintak tambah kan. so, takdak masalah la, lauk tak cukup ke, dapat makan sikit ke. tapi kan ada ja tau orang yang komplain tak cukup lauk. padahal boleh je nak tambah. agak-agak diorang tak tau kot boleh mintak kat waiter and waitress yang pakai kemeja putih macam budak sekolah tu. eh. eh. eh. sori. sori. heee..

lauk yang dihidangkan pun oke sangat. even takdak la sesedap aku makan kat rumah. tapi oke la. siap ada sambal udang petai tu... perghh! favourite aku kot tu. hihi. pastu ada masak lemak daging salai. sedaaapp. pastu sayur suun with tempe and tauhu,, masak nenas (aku tak tau nama pa masakan tu. nak macam pajeri nenas la kot).. air kaler biru. hahah. air pa tak tau. tapi manis gilerrr. tertumpah gula kot dalam tu. heheehh.

oke lah. aku pun dah tak tau nak cerita apa lagi dah. korang tengok jela gambaq-gambaq kat bawah nih :











2 comments:

  1. and that night, I enjoyed free dinner...hahahaha :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
leave your comment here..
thank you..^^